ویزای مجارستان

ویزای مجارستان

ویزای مجارستان

ویزای دانشجویی مجارستان و ویزای شنگن کشور مجارستان

اخذ روادید تحصیلی از سفارت مجارستان

با توجه به شرایط روز به روز ویزای کشورهای مختلف ، تکمیل مدارک لازم از اهمیت ویژه ای برخوردا است و کلیه متقاضیان باید مد نظر داشته باشند که ویزای کشورهای اروپایی مرکزی می باشد و این بدان معنی است که نتیجه نهایی بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت مجارستان خواهد بود.

صدور ویزای تحصیلی به موارد مختلفی بستگی دارد و مؤسسه ما با توجه به سابقه ای قریب به ۲۰ سال در امر اخذ پذیرش تحصیلی از کشور مجارستان به شما در همه موارد کمک خواهد نمود و اطمینان به کارایی و تجربه مؤسسه حتما به نفع شما خواهد بود.

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت تحصیل در کشور مجارستان به شرح زیر می باشد و کلیه متقاضیان خواهشمندیم با دقت این مدارک را آماده نمایند.

۱- ۶  قطعه عکس ۴×۶ رنگی پاسپورتی(دو گوش مشخص با زمینه روشن)
۲- معادل ۶۰ یورو یا ۷۵۰۰۰ تومان(اسکناس ۱۰۰۰ به بالا) هزینه روادید تحصیلی سفارت مجارستان
۳- گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل اشتغال پدر با مهر و امضاء(در صورت نداشتن سربرگ موسسه تهیه میکند) توضیح : محل اشتغال باید دارای پروانه کسب یا مجوز یا ثبت شده و دارای آگهی روزنامه رسمی باشد.
۴- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم(جهت ترجمه یک کپی ارائه فرمایید)
۵- گواهی تعهد پرداخت هزینه تحصیلی،بلیط وبیمه دانشجو توسط پدر یاقیم درسربرگ محل اشتغال پدر یا قیم با مهر وامضاء(در صورتیکه که قیم دانشجو کارمند ادرات دولتی باشد این گواهی می تواند در برگه عادی نوشته شود)
۶- گواهی تعهد ضمانت و موافقت خروج دانشجویان زیر ۱۸ سال توسط پدر
۷- ترجمه تمام صفحات شناسنامه مادر دانشجو در صورتیکه مادر قیم دانشجو و متعهد پرداخت هزینه های تحصیلی باشد و یا بعنوان همراه دانشجو اقدام به ویزا نماید.
۸- گواهی بانکی:جهت دانشگاه ههای موجود در شهر بوداپست : متقاضی باید حساب ارزی سپرده حداقل به مبلغ ۰۰۰/۱۵ یورو ارائه نماید.نکته: گواهی های مربوطه را می توانید به زبان فارسی دریافت داشته و با مراجعه به دایره اطلاعات اعتباری بانک مربوطه گواهی انگلیسی دریافت فرمایید. به اطلاع میرساند : دایره اطلاعات اعتباری بانک ملی در چهارراه ولیعصر بالای شعبه صبا و دایره اطلاعات اعتباری بانک صادرات در خیابان سمیه شعبه سپهر و دایره اطلاعات اعتباری بانک پارسیان در خیابان شهید بهشتی چهارراه تختی.جهت سایر دانشگاهها: پرینت اعلام موجودی ۳ ماهه گذشته قیم با حداقل ۲۰ میلیون تومان موجودی و گردش حساب با تاریخ با مهر بانک به زبان فارسی (نیازی به ترجمه ندارد)نکته مهم: ارائه گواهی های اعلام موجودی سپرده های سود ده بانکی قیم یا مادر یا خود دانشجو تاثیر مثبت دارد.
۹- ترجمه رسمی سند ملکی پدر یا قیم (جهت ترجمه یک کپی از تمام صفحات سند به موسسه ارائه فرمایید)نکته : در صورتیکه پدر یا قیم متقاضی سند ندارد و مبایعه نامه ملک را دارد ، ترجمه مبایعه نامه خرید ملک قیم همراه با اصل مبایعه نامه باید به سفارت ارائه گردد.
۱۰- قبض پرداخت شهریه سال اول دوره پیش دانشگاهی علوم پزشکی و مهندسی:شهریه کالج مک دانیل یا کالج اینترنشنال ۵۴۰۰ یورو و شهریه کالج اوسینا = ۵۷۰۰ یورو (۱۳۰۰ یورو برای ناهار و دو تور علمی)دانشگاه فنی بوداپست = معادل ریالی ۶۴۰۰ یورو در مقطع کارشناسی و ۷۲۰۰ یورو کارشناسی ارشد و ۹۰۰۰ یورو دکترادانشگاه علوم پزشکی پچ = دوره پیش دانشگاهی ۸۰۰۰ دلار(که ابتدا ۶۴۷۰ دلار آن حواله باید گردد و بعد ۱۶۰۰ دلار)نکته مهم: کلیه شهریه های اعلام شده یکسال تحصیلی باید قبل از اخذ ویزا برای کالج/دانشگاه حواله گردد ومبلغ ۷۰-۶۰ یورو/دلار کارمزد خارجی حواله ارز به کشور مجارستان باید به مبالغ فوق اضافه گردد. جهت حواله ارز صرافی اسکان آقای ادیب زاده = ۸۸۷۷۰۳۷۵ و صرافی ملی آقای روحی = ۶۶۷۰۴۰۰۷ توصیه می گردد. در مراجعه به صرافی متذکر شوید مبالغ قید شده به نام خود متقاضی حواله گردد یعنی در برگه سفارش نام و شماره پاسپورت دانشجو قید گردد.
۱۱- دانشجویانی که قصد اقدام در دانشگاههای بوداپست را دارند و دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستند باید سن زیر ۲۴ سال داشته باشند.
۱۲- دانشجویانی که قصد اقدام در دانشگاههای بوداپست را دارند باید معدل بالای ۱۵ داشته باشند.
۱۳- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید)
۱۴- فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء دانشجو یا متقاضی
۱۵- حضور به وقت در سفارت و ارائه مدارک فقط با وقت قبلی امکان پذیر است.

 

اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان مجارستان

یکی از خدماتی که مؤسسه سالهاست به تمامی خانواده ها ارائه می دارد اخذ ویزای همراه و یا خانواده برای اعضای درجه یک و دو خانواده دانشجو می باشد.

شما می توانید ۲ ماه قبل از عزیمت به کشور مجارستان هماهنگی های ویزا و بلیط را داشته باشید و کلیه مراحل تکمیل مدارک ئ اخذ ویزای خانواده با دقت و سرعت برای شما امکان پذیر خواهد بود.

با توجه باینکه اکثر خانواده ها در فصل تابستان اقدام به عزیمت و دریافت ویزای دیدار و توریستی می نمایند این نکته از اهمیت برخوردا است که میزان صدور ویزا بسته به مدت گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو در مجارستان دارد و همینطور مدتزمان لازم برای صدور ویزا با توجه به فصل تابستان و ترافیک متقاضیان نسبت به فصل های دیگر بیشتر خواهد بود.

مدارک مورد نیاز  جهت اخذ روادید همراه برای خانواده های دانشجویان

۱- اصل پاسپورت با حداقل ۸ ماه اعتبار خروج
۲- ۳ قطعه عکس ۴×۶ رنگی پاسپورتی
۳- گواهی تعهد پرداخت هزینه مسافرت توسط همسر یا قیم در سربرگ با مهر و امضاء
۴- گواهی موجودی و یا پرینت حساب بانکی همسر یا قیم با حداقل ۱۰ میلیون تومان با مهر بانک
۵- گواهی اشتغال به کار همسر یا قیم در سربرگ با مهر و امضاء
۶- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم
۷- کپی تمام صفحات شناسنامه پدر
۸- کپی پاسپورت صفحات اول و اعتبار و ویزاهای کشورهای مختلف طی سه سال گذشته متقاضی
۹- ترجمه شناسنامه مادر دانشجو در صورتیکه مادر متقاضی ویزا باشد.
۱۰- ترجمه سند ملکی پدر یا قیم و یا ترجمه مبایعه نامه ملک متعلق به قیم همراه با اصل مبایعه نامه یا قولنامه جهت رؤیت و تطابق با اصل توسط سفارت مجارستان
۱۱- بیمه مسافرتی به طول مدت ویزای درخواستی (یک ماهه ۴۳۰۰۰ تومان ) که مؤسسه هماهنگ می نماید.
۱۲- پرداخت هزینه روداید ۹۰۰۰۰ تومان و ۷۰۰۰۰ تومان هزینه پیک و خدمات مؤسسه با هزینه بیمه = ۲۰۰۰۰۰ تومان
۱۳- گواهی ثبت نام یا اشتغال به تحصیل دانشجو در مجارستان(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
۱۴- کپی قرارداد اجاره نامه منزل دانشجو در مجارستان تمامی صفحات و یا خوابگاه (در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
۱۵- کپی صفحات پاسپورت ، ویزا و اقامت دانشجو(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
۱۶- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید)
۱۷- – فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء متقاضی(مطابق با امضای صفحه اول پاسپورت متقاضی)
۱۸- رزرو هتل در مجارستان

 

اخذ اجازه اقامت از پلیس در مجارستان

با وجود اینکه معمولا مدت اعتبار روادید دانشجویان یکساله دانشجوئی نوعD  میباشد ولی مدت ویزا ۳۰ روزه و یکبار ورود است و دانشجویان پس از ورود به مجارستان میبایست ظرف ۱۵ روز از تاریخ ورود نسبت به معرفی آدرس محل زندگی خود به پلیس محلی و دریافت کارت اقامت خود اقدام نمایند .

مدارک لازم جهت اخذ اقامت دانشجویی شامل قرارداد محل اقامت ، آزمایشات پزشکی ، افتتاح حساب بانکی و برگه ثبت نام در دانشگاه یا کالج است.

نکات مهم جهت اخذ ویزای مجارستان

با توجه باینکه سفارت مجارستان از دانشجویان مصاحبه زبان انگلیسی بعمل می آورد کلیه دانشجویان باید در کلاس آمادگی زبان انگلیسی جهت آمادگی مصاحبه شرکت نمایند که این دوره ها ۱۰ جلسه نیمه خصوصی می باشد و در ابتدا امتحان تعیین سطح Oxford Placement Test  در محل مؤسسه برگزار می گردد. دانشجویان پس از ورود به مجارستان باید ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ ورود نسبت به معرفی آدرس محل زندگی خود به پلیس و دریافت کارت و ویزای اقامت مجارستان اقدام نمایند.

در صورتیکه آدرس محل اقامت دانشجو تغییر نماید دانشجو باید آدرس جدید را بلافاصله به اداره پلیس اعلام نماید. دانشجویان باید دقت فرمایند که حتما ۲ ماه قبل از اتمام روادید یا اقامت اقدام به تمدید آن در اداره مهاجرت نمایند. حداقل زمان لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ۱۴-۲ روز می باشد. زمان لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی دانشجویان دیپلم حداقل ۱ ماه و دانشجویان فوق لیسانس حداقل ۲ ماه و خانواده ها حداقل ۱ ماه می باشد. شهریه کالج/دانشگاه را می توانید به شماره حساب دانشگاه از طریق بانکی و یا صرافی های مجاز حواله فرمایید.

استفاده از راهنما در کشور مجارستان بصورت کاملا اختیاری و هزینه آن ۱۵۰ یورو میباشد که متقاضی باید بصورت مستقیم به راهنما پرداخت نماید و خدمات راهنما شامل: استقبال از فرودگاه(هزینه حمل و نقل به عهده متقاضی است) و راهنمائی جهت اقامت در خوابگاه و معرفی آژانس مسکن جهت یافتن و اجاره آپارتمان ، مشاوره جهت ثبت بیمه درمانی (هزینه بیمه به عهده متقاضی است) ، انجام مراحل ثبت نام در دانشگاه یا کالج و مشاوره تحصیلی در سال اول ، ارائه سیم کارت موبایل رایگان جهت ارتباط متقاضی با خانواده ، آشنائی با مراکز خرید و تبدیل ارز ، متروها و شهر ، مشاوره افتتاح حساب بانکی و رزرو خوابگاه یا هتل جهت ورود دانشجو دانشجویان پس از خرید بلیط کپی آن را یک هفته قبل از پرواز باید به مؤسسه ارائه فرمایند که هماهنگیهای استقبال از فرودگاه صورت پذیرد و فرد راهنما یا کالج در مجارستان و جهت ورود به مجارستان روزهای دوشنبه و سه شنبه توصیه می گردد و جهت رزرو و خرید بلیط با مؤسسه تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان با پرواز ترکیش ایر لاین ۳۰ کیلو بار و با پرواز اتریش ایر لاین ۲۰ کیلو بار می توانند حمل نمایند و داخل هواپیما نیز ۱۵-۱۰ کیلو در قالب یک کیف یا سامسونت کوچک می توانند ببرند. دانشجویان باید حتما ۳ ساعت قبل از پرواز جهت تشریفات اداری و تحویل بار و دریافت کارت پرواز حضور داشته باشند و خروجی را نیز در بانک مستقر در فرودگاه می توانند پرداخت نمایند. خانواده های دانشجویان در صورتی که جهت عزیمت به کشور مجارستان تاریخ خاصی مورد نظرشان میباشد باید پس از تعیین تاریخ رزرو بلیط تهیه و کپی آن را به مؤسسه ارائه نمایند که هماهنگیهای لازم با سفارت صورت پذیرد.

مدت زمان ویزا به مدت زمان باقی مانده گواهی شده در برگه اشتغال به تحصیل فرزند بستگی دارد . بعنوان مثال در صورتیکه فرزند ویزای و اقامت معتبر یک ساله یا شش ماهه داشته باشد ولی برگه اشتغال به تحصیل وی دو ماه اعتبار داشته باشد ، سفارت تا تاریخ اعتبار برگه اشتغال به تحصیل ویزا خواهد داد. با توجه باینکه آزمایشات پزشکی انجام شده در ایران دیگر قابل قبول کشور مجارستان نمی باشد دانشجو پس از ورود باید آنها را انجام دهد. تاریخ شروع کلاس ها : در ماههای اکتبر و ژانویه می باشد که متقاضیان باید ۲ ماه جلوتر اقدام نمایند.

با توجه به اینکه دانشجو در ابتدای ورود حداقل ۲۰۰۰ یورو هزینه های اولیه ازقبیل کتاب ، بیمه ، اجاره و پول پیش منزل و … دارد، باید هنگام ورود به مجارستان حداقل ۳۰۰۰ یورو همراه داشته باشد. دانشجویان مجارستان می توانند مدارک درخواستی را به مؤسسه رهیاران(۸۸۴۱۷۰۷۱ – ۸۸۴۱۹۵۹۴ )  فکس و یا مدارک را اسکن و به ایمیل مؤسسه ارسال کنند. info@study2000.com

دانشگاههایی مورد تایید وزارت علوم : دانشگاه فنی و مهندسی بوداپست(۱۷۸۲) – دانشگاه فنی و مهندسی میشکولس (۱۷۳۵)– دانشگاه علوم کشاورزی گودولو(۱۹۴۵) – دانشگاه علوم کشاورزی پانون(۱۷۹۷) دانشگاههای موردتایید وزارت بهداشت (بصورت مشروط به معدل) : دانشگاه علوم پزشکی سملوایز(۱۶۳۵)، دانشگاه علوم پزشکی آلبرت سنت جورجی (۱۷۷۵)، دانشگاه علوم پزشکی پچ (۱۳۶۷) ، دانشگاه علوم پزشکی دبرسن

آدرس سفارت مجارستان

تهران ، خیابان شریعتی ، ‌دوراهی یخچال ، میدان هدایت ، کوچه شادلو ، پلاک ۱۵ – تلفن  ۲۲۵۵۰۴۸۲

زمان مراجعه  یکشنبه الی چهارشنبه ساعات ۱۱-۹ صبح

ایام تعطیلات رسمی ایران و ایام تعطیلات ژانویه به مدت دو هفته و تعطیلات تابستانی بمدت یک هفته سفارت مجارستان نیز تعطیل می باشد.

ویزای مجارستان
به این مقاله تحصیل در مجارستان امتیاز دهید

43 Comments

    1. باید دلیل رجکتی مشخص باشد، 6 ماه هم ار زمان رجت گذشته باشد، نیاز به برسی مدارک شما هست، با شرکت تماس بگیرید 02188427100

  1. سلام ، بنده پدر و مادرم فوت کردن ، سرمایه ای به ارزش 150 میلیون دارم خودم به همراه 800000 حقوق ماهیانه و 21 سالمه ، حتما باید پدر و مادری داشته باشیم تا ویزا بگیریم؟

    1. سلام، بالا 18 سال نیاز حتمی به قیم برای گرفتن ویزای مجارستان نیست، اما باید به سفارت مجارستان با مدارکی که دارید نشان دهید از پس هزینه های مجارستان عهده دار هستید.

  2. سلام
    برای کنفرانسی در سپتامبر سال آینده میلادی باید به بوداپست بروم. البته می خواهم همراه خانواده از این کشور دیدن کنم. شما در زمینه اخذ ویزا چه کمکی می توانید بکنید؟

  3. سلام،براى اخذ ویزا با پذیرش از دانشگاه پچ چه مقدار پول و چمدت زمانى لازمه؟و اینکه باید شهریه دانشگاه کاملاً پرداخت بشه یا یک ماه کفایت میکنه؟

  4. سلام،براى اخذ ویزا با پذیرش از دانشگاه پچ چه مقدار پول و چمدت زمانى لازمه؟و اینکه باید شهریه دانشگاه کاملاً پرداخت بشه یا یک ترم کفایت میکنه؟

  5. سلام من معدل دیپلمم یعنی معدل سال سوم دبیرستانم18/44هست اما چون معدل پیش دانشگاهی برای کنکور ایران اهمیت نداشت و اکثر دبیرها تشویق میکردن بیشتر به کنکورمون اهمیت بدیم معدل پیش دانشگاهیم14/56هست آیا مشکلی برای گرفتن ویزای تحصیلی برام پیش میاد؟ چون نوشته بودید معدل بالای15لازمه منظورتون معدل دیپلم بود یا پیش دانشگاهی؟

    1. فقط معدل دیپلم مد نظر ما هست و مشکلی برای ویزا و پذیرش از دانشگاههای مجارستان نخواهید داشت. با شرکت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم

  6. سلام .ایا من با ویزای اخذ شده از سفارت آلمان میتوانم مستقیم از تهران وارد مجارستان شوم و فرزندم ببینم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

    1. باعرض سلام
      شرایط تمامی سفارتها یکسان نمی باشد لطفا با موسسه تماس بگیرید تا از شرایط دقیق تحصیلی آگاه شوید.
      02188427100-09120267662 خانم پارسا

  7. سلام
    اگه شما در مجارستان در حال تحصیل باشین و بین ترم با یک زن ایرانی در ایران ازدواج کنید و بخاطر شرایط موجود بخواهید با همسرتان باشین تا درستان تمام شود آیا راهی هست که بشود برای همسر ویزا و اقامت گرفت ؟ حتی در صورت نیاز به هر مدرکی که تضمین کند این فرد و همسر او بعد از اتمام تحصیل از کشور خارج خواهند شد قابل ارائه می باشد
    با تشکر ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

    1. با سلام شدنی هست باید وکیل بگیرید تا کارهاتون رو در مجارستان انجام بده ، حتما باید وکیل مجاری بگیرید

  8. سلام . من معدل دیپلمم پایین تر از 15 هست . میخواستم بدونم واسه تحصیل میشه اقدام کرد ؟ فقط میخوام بدونم میشه رفت یا نه ؟

    1. با عرض سلام
      بله می توانید برای پذیرش اقدام کنید لطفا با موسسه تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را در این زمینه راهنمائی کنند.
      09120267662-02188427100 خانم پارسا

  9. باعرض سلام وخسته نباشید
    معدل دیپلم من 16است وزبانم خوبه. ولی مدرک زبان ندارم مخواستم بدونم میتونم برای پزشکی مجارستان یا اتریش درخواست بدم و کل هزینه تحصیل در این کشور ها چقدر است ممنون

    1. با عرض سلام و ادب
      کشورهای موردنظر شما برای ورود به دانشگاه آزمون ورودی برگزار میکنند و بعد از قبولی در آزمون می توانید وارد دانشگاه شوید.
      لطفا برای کسب اطلاعات کامل در این خصوص با موسسه تماس بگیرید تا مشاوران ما اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.
      با تشکر 02188427100-09120267662 گروه دانش

  10. سلام
    برای اخذویزای تحصیلی بامدرک دیپلم حتما باید سن کمتراز۲۴سال باشه؟
    من مدرک لیسانس دارم اماقصد دارم رشته ی دیگه ای رو از ابتداشروع کنم

    1. با عرض سلام و ادب ، خیر، چون شما مدرک لیسانس دارید و این برای شما رزومه محسوب میشه مشکلی برای اقدام جهت أخذ ویزا ندارید. برای بررسی رزومه شما جهت اقدام برای أخذ ویزا، با مؤسسه تماس حاصل فرمائید تا مشاورین ما شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.
      آدرس و تلفن موسسه رهیاران دانش:
      تهران،ابتدای شریعتی ،بالاتر از تقاطع مطهری، کوچه شکرآبی پلاک 10 واحد 5
      تلفن های تماس: 02188427100(20 خط ویژه)

  11. سلام دختر من برای تحصیل شهریور ماه به مجارستان میرود آیا من میتوانم برای چند روز برای سرو سامان دادن او به بوداپست بروم با تشکر

    1. با سلام خدمت شما، لطفا با مشاورین ما تماس حاصل فرمائید تا در این خصوص راهنمایی های لازم را کسب نمایید
      آدرس و تلفن موسسه رهیاران دانش:
      تهران،ابتدای شریعتی ،بالاتر از تقاطع مطهری، کوچه شکرآبی پلاک 10 واحد 5
      تلفن های تماس: 02188427100(20 خط ویژه)
      با تشکر از شما

  12. سلام نوشته اید ویزای یکبار ورود به مجارستان یعنی فرد همراه دانشجو اگر برای چند روز از مجارستان مثلا به کشور همسایه رفت نمی تواند در طول مدت اعتبار ویزا برگردد مجارستان پیش فرزندش؟

    1. سلام و عرض ادب خدمت شما، در خصوص اطلاعات ویزا میتوانید با مشاورین ما تماس حاصل فرمائید تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنند.
      آدرس و تلفن موسسه رهیاران دانش:
      تهران،ابتدای شریعتی ،بالاتر از تقاطع مطهری، کوچه شکرآبی پلاک 10 واحد 5
      تلفن های تماس: 02188427100(20 خط ویژه)
      با تشکر از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =